Από τη φίλη του Cucina Caruso, Σόφη Ζουρνατζή, μας ήρθε ένα πολύ χρήσιμο βιντεάκι που δείχνει μια απλή μέθοδο (κόλπο) για να ξεχωρίζετε κρόκους από ασπράδια στα αυγά.
Απολαύστε εφευρετικότητα και δοκιμάστε το κόλπο!
Διαφήμιση
Έχουμε μάλιστα δει πρόσφατα, ότι δημιουργήθηκαν και εξειδικευμένα προϊόντα που βασίζονται σ’ αυτη τη μέθοδο και πωλούνται στα μαγαζιά με μαγειρικά γκάτζετς.
Ευχαριστούμε Σόφη.
Η Sophie & εγώ ελπίζουμε να επισκευτούμε τη Χαλκίδα σύντομα για ουζάκια και να σε γνωρίσουμε από κοντά!
Διαφήμιση
Υ.Γ. Είδα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο facebook page του μαγαζιού σου, L’ art de la Maison που θα ταίριαζαν στο σπίτι μας!
Διαφήμιση