Το Cucina Caruso μαγειρεύει στο Casserole Bistro στο Γέρακα ! Τηλέφωνο κρατήσεων : 210-6618838 (μετά τις 14.00)
kolpo na xexoriseia kroko apo aspradi sta avga

Πως να ξεχωρίσετε κρόκους από ασπράδια, στα αυγά

Από τη φίλη του Cucina Caruso, Σόφη Ζουρνατζή,  μας ήρθε ένα πολύ χρήσιμο βιντεάκι που δείχνει μια απλή μέθοδο (κόλπο) για να ξεχωρίζετε κρόκους από ασπράδια στα αυγά.

Απολαύστε εφευρετικότητα και δοκιμάστε το κόλπο!

Διαφήμιση

Έχουμε μάλιστα δει πρόσφατα, ότι δημιουργήθηκαν και εξειδικευμένα προϊόντα που βασίζονται σ’ αυτη τη μέθοδο και πωλούνται στα μαγαζιά με μαγειρικά γκάτζετς.

Ευχαριστούμε Σόφη.

Η Sophie & εγώ ελπίζουμε να επισκευτούμε τη Χαλκίδα σύντομα  για ουζάκια και να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Διαφήμιση

Υ.Γ. Είδα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο facebook page του μαγαζιού σου, L’ art de la Maison που θα ταίριαζαν στο σπίτι μας!

Print Friendly, PDF & Email
Διαφήμιση

Your email address will not be published. Required fields are marked *