Συνέντευξη στο FNL Guide

cucina caruso -Papazimouris

Όσοι είστε φανατικοί αναγώστες μας, αξίζει ίσως να διαβάσετε τη συνέντευξη περί Cucina Caruso, που έδωσα στηνσυνέντευξη Cucina Caruso - Παπαζυμούρης “εμπνευστική ανακρίτρια” Ήρα Σινιγάλια από το έγκυρο FNL-Guide (Food & Leisure Guide), που αποτελεί τον καλύτερο -με διαφορά- γαστρονομικό οδηγό για φαγητό και ποτό στην Ελλάδα. Αίσθάνομαι τιμή μου να περιλαμβάνομαι στους ανθρώπους που έχει παρουσιάσει το FNL στη στήλη Beautiful South, γιατί το θεωρώ ιδιαίτερα έγκυρο και ψαγμένο.

Και επι τη ευκαιρία, αν βγαίνετε συχνά έξω, αξίζει να εγγραφείτε συνδρομητές στο FNL Guide, για να διαβάζετε τις ιδιαίτερα εμπεριστατωμένες κριτικές για τα καλύτερα γαστρονομικά hot spots της πόλης και να μην την πατήσετε… These guys know what they are talking about!

Για τη συνέντευξή μου, κάντε κλικ εδώ.

Print Friendly, PDF & Email

Εραστής των απολαύσεων της ζωής, διαφημιστής κατ' επάγγελμα, υπερήφανος πατέρας τριών κοριτσιών, με πολλά ετερόκλητα ενδιαφέροντα και εμπειρίες στα 55 χρόνια που συμμετέχω στη κοινωνική ζωή της πρωτεύουσας και άλλων κωμοπόλεων Ευρώπης και Αμερικής. Έχω μάθει να περνάω καλά με πολλά, αλλά και με λίγα, με μια ανεπαίσθητη προτίμηση στην άνεση, να τ' ομολογήσω. Ασχολούμαι καθημερινά με τη μαγειρική απ' τα 25 μου και με τον καιρό αυτή απασχολεί όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των νευρώνων του εγκεφάλου μου, κάτι που ελπίζουμε να οφείλεται στο πάθος και όχι στην μείωση των κυττάρων. Αν πληρωνόμουν για τα πάθη μου (και τα λάθη μου) θα ήμουν μέγας χορηγός του δημοσίου χρέους. Το γεγονός ότι φίλοι, γνωστοί αλλά και τα παιδιά μου με αποκαλούν “chef” με ιντριγκάρει ως προς το τι μπορεί να γίνω όταν επιτέλους ενηλικιωθώ. Λατρεύω το καλό σπιτικό φαγητό, απεχθάνομαι τις μετριότητες και όσο κι αν βασίζομαι στη δημιουργικότητα, τη γνώση και την τέχνη, θέλω παράλληλα να γνωρίζω το επιστημονικό “γιατί” πίσω απ' τη μαγειρική και όχι μόνον. Όσο μαθαίνω νιώθω ζωντάνια, όσο δημιουργώ και προσφέρω, αποκτώ λόγο ύπαρξης.

2 Comments

  • Reply November 5, 2014

    μαρία δημητρίου

    Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη κύριε Δημήτρη. Εύχομαι και εις ανώρτερα, είναι πολύ ωραίο να αναγνωρίζεται η δουλειά σου από έγκριτους και ψαγμένους, όπως είστε βέβαια κι εσείς, ανθρώπους.

    • Όντως! Η ηθική ικανοποίηση από αυτό το εγχείρημα ομολογώ ότι με έχει ψυχικά γεμίσει αυτή τη χρονιά!

Leave a Reply

Leave a Reply