Ξεκινάμε…

Σας καλωσορίζω στο τραπέζι του σπιτιού μας, εκτός κι’ αν προτιμάτε να τα πούμε απ’ τη κουζίνα.
arlequin welcomeΣτόχος μου είναι εντέλει να κάτσω εγώ στο πάσο και να μαγειρεύετε εσείς για μένα αυτά που μ’ αρέσουν, όπως μ’ αρέσουν.
Αλλά να γνωριστούμε πρώτα, να λέμε και καμμιά κουβέντα…

Το CUCINA CARUSO είναι ένα νέο blog για την σύγχρονη, αστική κουζίνα, με σπιτικές συνταγές, μαγειρικές ιστορίες, ψαγμένα υλικά και πολλά άλλα.

Θα ασχοληθούμε με την επιστήμη της γεύσης και την τέχνη της απόλαυσης.
Θα γράψουμε για τα μυστικά και τις μαγειρικές τεχνικές που χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας για καλύτερο αποτέλεσμα.
Και όλα αυτά τζάμπα! Δωρεάν. Τζίφος. Μιλάμε για ανεπανάληπτη ευκαιρία…

ΨΘΨΙΝΑ ΨΑΡΘΣΟΥποσχόμαστε να έχουμε νόστιμες συνταγές, καταγεγραμμένες με ακρίβεια, με τρόπο που διασφαλίζει εύκολη και καλή εκτέλεση στον κάθε αναγνώστη.
Υποσχόμαστε ότι κάθε τι για το οποίο γράφουμε θα είναι δοκιμασμένο, ελεγμένο και μελετημένο.
Και βέβαια, υποσχόμαστε ότι θα διασκεδάσετε μαζί μας, μαγειρικά και όχι μόνον, διότι ενίοτε διαθέτουμε και χιούμορ.

Από σήμερα θα αρχίσουμε να βάζουμε πρωτότυπο υλικό, που γράφτηκε ειδικά για το CUCINA CARUSO.
Ήδη υπάρχουν στο blog 82 συνταγές και άρθρα που έχουμε πρωτοδημοσιεύσει στο pandespani.

CUCINA CARUSOΌλα όσα θέλετε να μάθετε για μας, το σκεπτικό μας και τη φιλοδοξία μας, υπάρχουν στο about.

Άν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρωτήστε μας μέσω facebook page, σχολίου ή e-mail: cucinacaruso@gmail.com.
Άν θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερα γίνετε φίλοι μας. Από εκεί και πέρα η ζωή η ίδια θα μας οδηγήσει σε άγνωστες ατραπούς…

Θα θέλαμε πολύ να εγγραφείτε συνδρομητές, γράφοντας το mail σας στο χώρο subscribe και επιβεβαιώνοντας το, μέσα από mail που θα σας αποσταλλεί. Έτσι θα ενημερώνεστε για τις νέες συνταγές μας τη στιγμή ακριβώς που θα ανρωτιέστε “τι να φτιάξω σήμερα” και θα σας φτιάχνουμε τη μέρα, χαλώντας τη δίαιτά σας.

navagioΆν πάλι δεν το κάνετε, δεν θα σας κρατήσουμε μεγάλη κακία, αλλά λέγεται ότι κάποιοι λίγοι που δεν το έκαναν βρέθηκαν πεινασμένοι στη μέση του ωκεανού…  Και βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα θέλαμε να συμβεί σε κανέναν σας, οπότε η ασφαλής λύση είναι η εγγραφή. Εγγυημένο!

Ά! Κι’ αν σας αρέσει η δουλειά μας, ένας καλός λόγος θα σας εξιλεώσει από τις μισές αμαρτίες που κάνατε τον τελευταίο χρόνο, τις οποίες όλως τυχαίως έχω καταγεγραμμένες σε βίντεο. Αν πάλι δεν σας αρέσει, να θυμάστε ότι υπάρχουν και τα υπόλοιπα -σοβαρά αυτή τη φορά- αμαρτήματά σας, σε σκληρό δίσκο κλειδωμένο σε θυρίδα ελβετικής τράπεζας.

Καλώς ορίσατε και Καλή όρεξη!

CUCINA CARUSO

Mwynhewch eich bwyd!, Bon Appétit!, Buon appetito!, Enjoy your meal!, ¡Buen apetito!, Mahlzeit!, Smaklig måltid!, 食飯, بالهناء والشفاء / بالهنا والشفا, ཞལ་ལག་ཉེས་པོ་གནང་རོགས།, Приятного аппетита!,どうぞめしあがれ

CUCINA CARUSO

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Νίκο Μαζαράκη και Κώστα Τσαγγάλη που με βοηθάνε τεχνικά στο στήσιμο του blog και βέβαια τον Γιώργο Προμπονά που με βοήθησε στη δημιουργία της εικαστικής ταυτότητας.

Print Friendly, PDF & Email

Be first to comment

Leave a Reply