Την Τρίτη 3/2/15 το Cucina Caruso ήταν στο Chef στον Αέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τρείς συνταγές:
- Τη δημοφιλή σπιτική μηλόπιτα αλά Winkel που θεωρείται η καλύτερη μηλόπιτα στον κόσμο
- Το πεντανόστιμο τσάτνεϊ (ή ρέλις) με ντομάτα που μεταμορφώνει ένα απλό χοτ ντογκ σε γκουρμέ εμπειρία
- και διάφραγμα βοδινό στο τηγάνι με σάλτσα μουστάρδας, για το οποίο θα γράψουμε άμεσα τη συνταγή.
Συμπληρωματικά, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας με όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε για το ψήσιμο του κρέατος και να δείτε το σχετικό βίντεο μας με τα 9 χρήσιμα μυστικά.
Διαφήμιση
Διαφήμιση