To Cucina Caruso στο Chef στον Αέρα

Την Τρίτη 3/2/15 το Cucina Caruso ήταν στο Chef στον Αέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τρείς συνταγές:

 • Τη δημοφιλή σπιτική μηλόπιτα αλά Winkel που θεωρείται η καλύτερη μηλόπιτα στον κόσμο
 • Το πεντανόστιμο τσάτνεϊ (ή ρέλις) με ντομάτα που μεταμορφώνει ένα απλό χοτ ντογκ σε γκουρμέ εμπειρία
 • και διάφραγμα βοδινό στο τηγάνι με σάλτσα μουστάρδας,  για το οποίο θα γράψουμε άμεσα τη συνταγή.

Συμπληρωματικά, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας με όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε για το ψήσιμο του κρέατος και να δείτε το σχετικό βίντεο μας με τα 9 χρήσιμα μυστικά.

Print Friendly, PDF & Email

Εραστής των απολαύσεων της ζωής, διαφημιστής κατ' επάγγελμα, υπερήφανος πατέρας τριών κοριτσιών, με πολλά ετερόκλητα ενδιαφέροντα και εμπειρίες στα 55 χρόνια που συμμετέχω στη κοινωνική ζωή της πρωτεύουσας και άλλων κωμοπόλεων Ευρώπης και Αμερικής. Έχω μάθει να περνάω καλά με πολλά, αλλά και με λίγα, με μια ανεπαίσθητη προτίμηση στην άνεση, να τ' ομολογήσω. Ασχολούμαι καθημερινά με τη μαγειρική απ' τα 25 μου και με τον καιρό αυτή απασχολεί όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των νευρώνων του εγκεφάλου μου, κάτι που ελπίζουμε να οφείλεται στο πάθος και όχι στην μείωση των κυττάρων. Αν πληρωνόμουν για τα πάθη μου (και τα λάθη μου) θα ήμουν μέγας χορηγός του δημοσίου χρέους. Το γεγονός ότι φίλοι, γνωστοί αλλά και τα παιδιά μου με αποκαλούν “chef” με ιντριγκάρει ως προς το τι μπορεί να γίνω όταν επιτέλους ενηλικιωθώ. Λατρεύω το καλό σπιτικό φαγητό, απεχθάνομαι τις μετριότητες και όσο κι αν βασίζομαι στη δημιουργικότητα, τη γνώση και την τέχνη, θέλω παράλληλα να γνωρίζω το επιστημονικό “γιατί” πίσω απ' τη μαγειρική και όχι μόνον. Όσο μαθαίνω νιώθω ζωντάνια, όσο δημιουργώ και προσφέρω, αποκτώ λόγο ύπαρξης.

4 Comments

 • Reply February 3, 2015

  Ντίνα - Παναγιώτης

  Εξαιρετικοί και οι 2 σας! Το αστείο είναι πως απ΄το τόσο διάβασμα εδώ μέσα, ξέραμε (εγώ και ο σύζυγος) τι θα πείτε στο επόμενο δευτερόλεπτο.. 🙂 Ξέραμε τον τρόπο και τον λόγο για κάθε κίνηση που κάνατε καθώς μαγειρεύατε!
  Αρρωστοι μαζί σας, μόλις τρώμε το τελευταίο κομμάτι της μηλόπιτας Winkel, που φτιάξαμε χτες!
  Να είσαστε πάντα υγιείς, χαρούμενοι και δημιουργικοί!

 • Reply February 4, 2015

  Νίκος Ιώβης

  Δεν ξέρω γιατί, αλλά βλέποντας τη χθεσινή εκπομπή της κας Ψυχούλη που σας φιλοξενούσε, ένιωθα λες και σας γνώριζα παλαιόθεν που λένε και οι γραμματιζούμενοι…
  Τη νοστιμιά του διαφράγματος τη γνωρίζω επαγγελματικά (ως κτηνίατρος με χιλιάδες ώρες κατά το παρελθόν σε σφαγεία και περιμένοντας το επόμενο φορτίο ζώων, με τους σφαχτάδες να σκαρώνουν τσάκα τσάκα διαφραγματομεζέδες στα κάρβουνα) και αποφάσισα να παραγγείλω ξανά για να το ψήσω στο σπίτι με τη συνταγή της σως που δώσατε.
  Keep up the good work, αν μου επιτρέπετε την αγγλικούρα.
  Νίκος Ιώβης

Leave a Reply

Leave a Reply