Την Τρίτη 3/2/15 το Cucina Caruso ήταν στο Chef στον Αέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τρείς συνταγές:
- Τη δημοφιλή σπιτική μηλόπιτα αλά Winkel που θεωρείται η καλύτερη μηλόπιτα στον κόσμο
- Το πεντανόστιμο τσάτνεϊ (ή ρέλις) με ντομάτα που μεταμορφώνει ένα απλό χοτ ντογκ σε γκουρμέ εμπειρία
- και διάφραγμα βοδινό στο τηγάνι με σάλτσα μουστάρδας, για το οποίο θα γράψουμε άμεσα τη συνταγή.
Συμπληρωματικά, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας με όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε για το ψήσιμο του κρέατος και να δείτε το σχετικό βίντεο μας με τα 9 χρήσιμα μυστικά.
Ντίνα - Παναγιώτης
Εξαιρετικοί και οι 2 σας! Το αστείο είναι πως απ΄το τόσο διάβασμα εδώ μέσα, ξέραμε (εγώ και ο σύζυγος) τι θα πείτε στο επόμενο δευτερόλεπτο.. 🙂 Ξέραμε τον τρόπο και τον λόγο για κάθε κίνηση που κάνατε καθώς μαγειρεύατε!
Αρρωστοι μαζί σας, μόλις τρώμε το τελευταίο κομμάτι της μηλόπιτας Winkel, που φτιάξαμε χτες!
Να είσαστε πάντα υγιείς, χαρούμενοι και δημιουργικοί!
Δημήτρης Παπαζυμούρης
Είστε γλυκύτατοι! Σας ευχαριστούμε!
Νίκος Ιώβης
Δεν ξέρω γιατί, αλλά βλέποντας τη χθεσινή εκπομπή της κας Ψυχούλη που σας φιλοξενούσε, ένιωθα λες και σας γνώριζα παλαιόθεν που λένε και οι γραμματιζούμενοι…
Τη νοστιμιά του διαφράγματος τη γνωρίζω επαγγελματικά (ως κτηνίατρος με χιλιάδες ώρες κατά το παρελθόν σε σφαγεία και περιμένοντας το επόμενο φορτίο ζώων, με τους σφαχτάδες να σκαρώνουν τσάκα τσάκα διαφραγματομεζέδες στα κάρβουνα) και αποφάσισα να παραγγείλω ξανά για να το ψήσω στο σπίτι με τη συνταγή της σως που δώσατε.
Keep up the good work, αν μου επιτρέπετε την αγγλικούρα.
Νίκος Ιώβης
Δημήτρης Παπαζυμούρης
Μια και είστε γνώστης του κρέατος σας προτείνω να δείτε αυτό το βίντεο και το σχετικό άρθρο και επίσης την παλιά σειρά 5 άρθρων περι μπριζόλας που ξεκινά εδώ