Το Cucina Caruso μαγειρεύει στο Casserole Bistro στο Γέρακα ! Τηλέφωνο κρατήσεων : 210-6618838 (μετά τις 14.00)

Η ερωτική διάθεση όπως και η γευστική εγείρονται από την εμφάνιση. Το πρώτο μας πιάτο για το Μενού του Αγίου Βαλεντίνου έχει φτιαχτεί όχι μόνο για τη γεύση και τα αφροδισιακά του συστατικά του, αλλά γιατί πάνω απ’ όλα οπτικά και «κονσεπτικά» (είμαι διαφημιστής … τι να κάνω?) κλείνει το μάτι σε μια βραδιά που υπόσχεται απόλαυση αισθήσεων και υπερβάσεις. Η βάση του, τρία απλά, εκλεκτά υλικά: Το φινετσάτο σπαράγγι, το μυστηριώδες τζίντζερ και το αυθάδες bacon δεμένα σε μια εντυπωσιακή και εντυπωσιακά απλή, σύνθεση!

sparaggia me bacon

Η συνέχεια του άρθρου με την  συνταγή για σπαράγγια με τζίντζερ σε χειροπέδες μπέικον, στο pandespani

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email
Διαφήμιση

Your email address will not be published. Required fields are marked *